Toon menu

Desenzo

Ontwerpstudio voor grafisch design

desenzo is een ontwerpstudio in Deventer. Met passie voor grafisch design, tot in de puntjes. Het geven van een gezicht aan merken, diensten en producten. Ons credo: denken, designen en doen. No-nonsense, creatief en bevlogen.

Visuele communicatie

Samen met de opdrachtgever op zoek naar de juiste oplossingen. Van online en offline branding, campagnes en user interface design tot advertenties, magazines en het visualiseren van een corporate identity. Van inhoud naar een krachtig ontwerp.

Contact

Ilja Nienhaus
Zwolseweg 406A,
7414 KD Deventer
+31 (0)6 14 39 44 22

Ga naar de website van Desenzo

Park Gooijland

De riante appartementen van Park Gooijland zijn verdeeld over drie gebouwen die in een landelijke groene omgeving liggen. Naast de zorgvoorzieningen van Huize Salland, de gezelligheid en de vele activiteiten is ook het winkelhart van Colmschate dichtbij. U stapt ook zo op de bus of de trein richting het centrum van Hanzestad Deventer. In de omgeving kan u een heerlijke wandeling maken door de groene bossen en er zijn tal van mooie fietsroutes door de groene omgeving of langs de landgoederen van Deventer en omstreken.

Voor meer informatie kijkt u op: www.parkgooijland.nl

Ga naar de website van Park Gooijland

Welstone

Welstone biedt ruimte. Ruimte voor velerlei activiteiten. Ruimte scheppend met onze werkzaamheden als mediator, t'ai chi leraar, counselor en pianolerares, maar er is nog veel meer. Met enige regelmaat bieden we ook trainingen en workshops aan op het gebied van mindfulness meditatie, communicatie en compassie training.

Eigenlijk kun je voor (bijna) alles wat te maken heeft met transformatie van jou persoonlijk als ook met transformatie van je relatie met de ander bij Welstone terecht. Daarnaast komt de Shambhala meditatie groep Deventer komt drie keer per maand op maandagavond om 19.45 bij elkaar. Zie www.shambhala.nl


Ga naar de website van Welstone

2 Flow

2Flow

Meditatiecentrum Bergkwartier Deventer

Op Golstraat 7 geeft 2Flow mogelijkheid tot mediteren. Dit kan op verschillende weekdagen vanaf 7.00 uur 's ochtends. Vanaf 8.30 uur worden geleide meditaties gegeven. Voor andere activiteiten check de website: www.2flow.nu

Maarten Vergouwen vindt inspiratie bij veel stromingen, maar bovenal bij het gedachtegoed van Kishnamurti. Waar het om gaat is heldere aanwezigheid.


Contact:
Maarten Vergouwen

Locatie:
Golstraat 7

Post:
Kleine Overstraat 5A
7411JH Deventer
06 41 00 85 98

Ga naar de website van 2 Flow

​De Spiegel

Filosofische Praktijk Deventer

De Spiegel staat voor zelfreflectie. Vanuit praktisch filosofische benadering begeleiden wij bij levens- en loopbaanvragen, en ethische vragen binnen bestuur, organisatie en samenleving. Wij organiseren filosofisch gesprek, moreel beraad en vormen van individuele begeleiding zoals supervisie en coaching. Ook voor training en lezingen bent u hier aan het goede adres.

Aansluitend bij Keizer-filosoof Marcus Aurelius (121-180) is ons motto “Graaf in je binnenste. Daar is de bron van het goede en die kan steeds weer opborrelen, als je steeds weer graaft.”

Contact:
Trees Schopman
Koningin Wilhelminalaan 2
7415KS Deventer
0570-641279

Ga naar de website van ​De Spiegel

Deventer Cultuur Club

Deventer Cultuur Club

Dit in initiatief, filosofiemaand Deventer 2017, komt mede tot stand met financiële steun van de Deventer Cultuur Club. De Deventer Cultuur Club is een fonds dat tot stand komt met vele kleine bijdragen, en als fonds bij wil dragen aan de realisatie van kleinschalige culturele projecten in Deventer.

Deventer Cultuur Club
p/a J. Sinthenstraat 34
7412 ED Deventer
www.dc500.nl

Ga naar de website van Deventer Cultuur Club

Sponsoren